dijete u automobilu

Vožnja automobilom s djetetom u sjedalici je opušteno iskustvo…..Tko to kaže??? Roditelji često brinu koji pristup primjeniti kada je dijete nervozno, nemirno, plače, vrišti, baca stvari za vrijeme vožnje. No ne brinite, imamo zanimljive prijedloge kako bezbolno prijeći put automobilom i pritom se dobro zabavite i vi i vaše dijete. Glazba je najbolje rješenje za putne probleme!

Pustite glazbu u automobilu

Vrlo često nam roditelji govore kako pjesme Music Together djeluju čarobno na male “buntovnike” u automobilu. Napravite playlistu omiljenih pjesama Music Together i zapjevajte zajedno. Zajedničko pjevanje, posebno u obitelji gdje su emotivne veze jake i svi osjećaju sigurnost i opuštenost, stimulira veselo i razigrano ozračje. Genijalno za otpuštanje stresa tijekom vožnje, bila ona kratka ili duža.

Koristite Hello everybody mobilnu aplikaciju

Nemate CD player u automobilu? Hello everybody aplikacija (Android i iOs) je tu. Obitelji upisane u program imaju otključane pjesme semestara u aplikaciji pomoću koda koji dobiju registracijom. Niste registrirani? Nema veze. Skinuta aplikacija vam nudi 8 pjesama Family Favourites kategorije koje možete isprobati u vožnji. Aplikacija u sebi sadrži i Hello Everybody digitalnu slikovnicu koje dijete može razgledavati uz pjesmu.

Kreirajte raznolike playliste

Roditelji često misle da je najbolje da djeca slušaju samo “dječju” glazbu. No, djeca dobiju najviše slušajući razne tonalitete, ritmove, mjere, žanrove, kakva je i glazba programa Music Together (zato naše pjesme obožavaju i roditelji :)). Zato playlisti dodajte razne žanrove, od klasičnih skladbi, rocka, jazz-a, do hip hopa.

Uključite vaše omiljene pjesme

Ponekad vam je draže poslušati u vožnji Adele, ili Queen, nego slušati John The Rabbit? To je u redu. Budući da ste vi najveći i najvažniji glazbeni uzor djetetu, vaše pjevanje, ples i užitak u slušanju će motivirati i vaše dijete da zapjeva s vama. Pomiješajte vaše omiljene pjesme sa pjesmama za djecu i uživajte! 🙂