Online Music Together

Music Together, program koji već 30 godina donosi čaroliju rane edukacije u obitelji diljem svijeta, s razumijevanjem prati situaciju oko nas. 

Da, trebamo glazbu, smijeh, ples, druženje, edukaciju, aktivnosti…. Sve to nam treba. Online edukacija je rješenje koje nam daje mogućnost stvaranja Music Together čarolije u vašim domovima.

Od travnja 2020. godine Music Together dodaje ponudi svojih programa i online verziju Mixed Age, nagrađivanog i znanstveno potvrđenog programa glazbenog razvoja djece od rođenja do 5 godina ( i programa Rhythm Kids za djecu od 5 do 8 godina).

Music Together online nudi  iskustvo online edukacije i sadržaje visoke kvalitete u paketu, koji će nastojati ispuniti sva očekivanja kao i kod Music Together programa uživo. 

Tijekom svake live stream radionice, voditelj  iz vašeg lokalnog centra vodit će glazbene aktivnosti za cijelu obitelj kako bi pjevali, igrali i jammali, te pokazali kako napraviti od svakodnevnih predmeta  kao što su ručnici za suđe, lonci i stvari glazbene rekvizite i instrumente.

Iako je vaš voditelj na ekranu, svaka je radionica osmišljena kao aktivno glazbeno iskustvo za mališane i njihove odrasle osobe.

Upisom u program dobijete:

– pristup online sadržajima koji sadrže pjesmaricu, pjesme semestra za stream i download, prijedloge za aktivnosti i edukativni sadržaj;

– kod za mobilnu aplikaciju Hello Everybody (Android i iOs);

– 2 puta tjedno po 25 minuta radionicu live putem Zoom aplikacije ili zatvorene FB grupe pod vodstvom iskusnog voditelja i vlasnika licence ( licenca za Mixed Age za djecu od 0 do 5 godina i Rhythm Kids za djecu od 5 do 8 godina);

– podršku sa kratkim video materijalima, prijedlozima aktivnosti, edukativnim materijalima;

– pristup Music Together World sadržajima posebno kreiranim za online semestar;

CIJENA ZA 2 MJESECA AKTIVNOSTI / 16 RADIONICA JE 300 KN

Plativo putem internet bankarstva po izdanom računu. 

Prijavite se za besplatnu radionicu ili pogledajte jednu iz prošlog semestra.